Reisvaccinaties

Iedereen die op vakantie gaat wil zich goed voorbereiden. Vooral als deze reis naar verre oorden gaat. Voor reizen naar de tropen, andere continenten maar ook naar bijvoorbeeld Turkije, zijn vaak vaccinaties, malariaprofylaxe en speciale reisadviezen nodig.

Bij huisartspraktijk Mulling kunt u terecht voor uitgebreide reizigersadvisering, deze is gevestigd aan de Spoorallee 26, 6921 HZ te Duiven. De huisarts F.J. Mulling is opgeleid en gespecialiseerd in het geven van adviezen. (Zie registratie in het Landelijk Coördinatie Centrum Reizigersadvisering; LCR nummer 53039)

U kunt bij hem terecht voor een uitgebreid reizigersadvies, mede gebaseerd op zijn kennis van uw medische achtergrond. Alle vaccinaties, waaronder ook de gele koorts vaccinatie, kunnen worden toegediend en malaria recepten kunnen indien nodig worden uitgeschreven. Het recept, de voorgeschreven medicatie, kunt u bij uw eigen apotheek inleveren en ophalen. U betaalt direct in de apotheek. Of deze medicatie wordt vergoed is afhankelijk van uw afgesloten ziektekostenverzekering. Lees uw polis hier op na!

Wanneer moet u uw reisadvies halen?

Het is belangrijk dat u ruim voor uw vertrek de goede reisadviezen krijgt zodat u ook tijdig de eventuele vaccinaties toegediend krijgt.

Wij verzoeken u daarom ongeveer 2 maanden voor vertrek de reisformulieren in te vullen

U kunt het intakeformulier bij de assistente van de huisartsenpraktijk Mulling ophalen, of downloaden. Het formulier moet u per persoon volledig invullen.

intakeformulier reizigersvaccinatie

Wanneer u het formulier hebt ingevuld kunt u deze afgeven aan de assistente van huisartsenpraktijk Mulling. Op basis van dit formulier en de eventueel bij ons bekende medische gegevens wordt het reizigersadvies door huisarts Mulling samengesteld en krijgt u via de assistente een afspraak voor het mondelinge advies, de vaccinaties, de recepten en het invullen van uw vaccinatiepaspoort.

Voor het maken van een afspraak of verdere informatie kunt u bellen met de huisartsenpraktijk Mulling:

0316-264475

Kosten van het reizigersadvies:
Reizigers advies per persoon: € 59,56
Aanschaf vaccinatiepaspoort: € 5,00

De factuur krijgt u van ons mee, de kosten vallen niet binnen uw basisverzekering.

Ten aanzien van de vergoeding is het advies om in eerste instantie contact op te nemen met uw zorgverzekeraar en/of uw polis na te kijken. De meeste verzekeraars vergoeden het reizigersadvies indien het advies wordt gegeven door een geregistreerd reizigersgeneeskundig huisarts geheel of een gedeelte.

Rest ons u nog een prettige en vooral goed voorbereide vakantie toe te wensen.