Over de praktijk

Welkom op de website van de huisartsenpraktijken Rommens, Sluijmers, Liem, van Dellen, Koster en Flower. Wij maken deel uit van de huisartsenmaatschap Duiven, het samenwerkingsverband van de huisartsen in de gemeente Duiven.

Wij zijn gevestigd in gezondheidscentrum de Kern met in totaal zes vaste huisartsen, waarnemend huisartsen, assistentes, praktijkondersteuners somatiek en geestelijke gezondheidszorg en een verpleegkundig specialist ouderenzorg.

Met ons team bieden wij dicht bij huis, zorg op medisch, verpleegkundig en psychosociaal vlak. Samen met u proberen we in oplossingen te denken.

We hechten grote waarde aan het leveren van kwalitatief goede zorg. We werken daarom volgens de laatste standaarden en richtlijnen van onze beroepsgroep en volgen de meest recente ontwikkelingen.

Onze praktijken zijn NHG geaccrediteerd. 

Praktijk Sluijmers en praktijk Koster hebben, in samenwerking met de Radboud Universiteit, een opleidingsplaats voor een huisarts. Praktijk Flower heeft regelmatig een co-assistent die werkzaam is in de praktijk.

Daarnaast leiden wij praktijkondersteuners en verpleegkundigen op en in samenwerking met het RijnIJssel College in Arnhem bieden wij ook stageplaatsen voor doktersassistentes in opleiding.