MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net is een online omgeving waarmee u eenvoudig en snel gezondheidszaken bij uw huisarts kunt regelen. Om u aan te melden heeft u een e-mail adres en DigID met SMS-functie of DigID-app nodig.

Het portaal biedt, naast de mogelijkheid online een herhaalrecept aan te vragen (e-Recept) ook mogelijkheden voor een mail contact over uw medische vraag (e-Consult), het gedeeltelijk online inzien van uw dossier en het online maken van een afspraak (e-Afspraak).

 

Nog geen dossier bij MijnGezondheid.net? Meld u aan!

Inloggen

Hiervoor heeft u uw mobiele telefoonnummer, DigiD en uw e-mail adres nodig. U kunt zich registreren door op onderstaande button te klikken. U kunt daarna direct inloggen via DigiD. 

Inloggen

MedGemak app voor de smartphone (Androïd en Apple)

Als u zich heeft aangemeld bij MijnGezondheid.net kunt u desgewenst ook gebruik maken van de app MedGemak voor uw smartphone. Deze app werkt met een 5-cijferige PIN-code en koppelt u éénmalig met MijnGezondheid.net nadat u op deze website bent ingelogd. De MedGemak app kunt u gratis downloaden in de Androïd of IOS App Store. 

Instellingen Mijn Gezondheid.net

Voor het beste gebruik van Miin Gezondheid.net is het belangrijk dat u de instellingen goed zet. Dat kan via de button Instellingen in uw eigen Mijn Gezondheid.net omgeving. 

Online vragen stellen over Mijn Gezondheid Net

Heeft u een vraag over Mijn Gezondheid Net? Op de website van MijnGezondheid.net kunt u ook online uw vraag stellen (chatten) over het gebruik van deze applicatie.